Sağlık - Hastalık - Diyet - Egzersiz - Beslenme - Meditasyon - Pilates - Güzellik - Kozmetik

Ricerca personalizzata
16/10/15
kontrol diyabet - beyaz un, beyaz tuz, çay ve kahve kaçınarak başlayın
Beyaz un
Buğday ekmek yapımında dünyada kullanılan en yaygın tahıl olduğunu. Bu iyi bir enerji kaynağıdır. Kepek, vitamin ve mineraller asli kaplama sayesinde, mükemmel bir sağlık binası besindir.
Buğday, genellikle gıda olarak kullanmak için un haline öğütülür. Ancak rafine buğday unu çeşitli işlenmiş gıdaların ciddi bir sağlık tehlikesi onların lezzetli tadı için günümüzde kullanılmakta olan teşkil beyaz un (maida) özellikle zararlıdır. Rafine buğday unu devasa vitamin kaybı ve mineral kabızlık yaygın yaygınlığı ve diğer ilgili disgestine rahatsızlık ve beslenme bozuklukları, özellikle diyabete yol açmıştır. Hastalık zaten gelişmiş ise beyaz un tüketimi, dolayısıyla diyabet önemli bir katkıda nedenidir ve onun şiddetlenmesi.
Beyaz Tuz
Ortak tuzu veya sodyum klorür vücudun asit-baz dengesini sağlamada önemli bir faktördür. Aynı zamanda, mide hidroklorik asit üretimi için gereklidir. Bu durumda, vücut sistemi tuz Esansiyel belirli bir miktar iken, 10, günde 15 gram arasında değişen, çok küçük miktarlarda gereklidir.
Tuz aşırı kullanımı yakından diyabet bağlantılı yüksek tansiyon, neden olabilir, böbrekler üzerinde ek bir yük koyar. Tuz aşırı alımı nedeniyle ders diyabet güçlü bir nedenidir obezite, yol açabilir vücutta su tutulmasını teşvik etmektedir. Çok fazla tuz ve böylece zararlı ve teşvik veya diyabet başlangıcı hızlandırabilir.
Tuz (sodyum klorür) ve sodyum koruyucular, işlenmiş gıdalar eklenir. Bir sodyum kontrollü diyet önlemek ya da sınır tuzlu atıştırmalıklar gerekir; turşu ve diğerleri kolaylık işlenmiş gıdalar.
Çay ve Kahve
Çay ve kahve içmek diyabetik için ciddi bir sağlık tehlikesi olduğunu. Çay ve kahve hem de en alkaloid prensip kafein olduğunu. Merkezi sinir sistemini uyarır olarak Kafein kadar kokain benzer bir bağımlılık ilaçtır. Bu etkiler kısa ömürlü olmasına rağmen, bunların sinirlilik, uyuşukluk, baş ağrısı ve kaygı yoksunluk belirtileri yol açtığı gözlenmiştir. Çay ve kahve günlük alım hazımsızlık ve gaz oluşumu, ishal ve kabızlık neden olur. Onlar da diyabet yol veya hastalık zaten mevcut olduğu onun belirtileri kötüleştirebilir kan şekeri düzeyini artırmak.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento